Faceți căutări pe acest blog

luni, 13 februarie 2012

DE CE ?

ma intreb de ce ? exist de ce exista atata nepasare ? cine suntem si de ce? nu stiu lucruri si mi ar place sa le stiu sa apartinem cuiva sa fiu iubit sa fiu eu sa fiti voi fara prea mult freamat. Ma gandesc ca o iubire si un respect de sine este acolo undeva asa cum exista o persoana pentru fiecare. Nostima bine crescuta cu in simnt al totului al patrunderi in nefiinta. Stau si ma intreb cati dintre noi suntem noi de fapt fara prea multe menajamente cati dintre noi nu jucam teatru scurt . De ce nu putem sa zicem franc in fata celor pentru care simntim ceva, ceva . Suntem noi cei care facem ceva ca lucrurile sa mearga prost? NU cel putin eu nu .
    Stateam de vorba cu o fata si mi spunea viata ei ca asa si pe dincolo era nemultumita de prietenul ei dar cu o patima si cu un respect pe de o parte si faceam diferenta dintre relatii este ceva , mi am dat seama ca de fapt ne alegem iubitele si iubiti dupa ureche si ochi nu gandim prea mult in momentul ala este un stol de pasari care ne trece prin cap. Dupa ce trece vedem persoana asa cum este ea dar stim pana in momentul ala sa ne daruim si pentru ce pentru o pasarica pentru un stol NU NU NU noi suntem cei care gresim de la bun inceput de ce ? suntem prisi acolo undeva in mintea noastra sau a lor ? De ce?
    Ma gandesc ca din cauza ca nu reactionam la fel in traume sufletesti sau ma rog sociale tot din aceasi cauza nu vedem in sufletul nostru si nici a lor.
   Stim dar cu siguranta uitam destinatia ca nu exista iubire fata de celalalt fara ai acorda atentie zi de zi CU CONDITIA SA NU CONFUNDAM GENEROZITATEA CU SACRIFICIUL SAU DARUIREA CU MANIPULAREA e lucru mare sa sti de la bun inceput ca totul nu va merge si sa lupti pentru ca tu crezi ca poti si crezi in celalalt SI INCA O DATA DE CE SA CREDEM ? Ma gandesc ca asa suntem noi cuceritori si luptatori oameni vrem sa ne confirmam atuurile.Sa fim impreuna, sa simtim bucurie si implinire o legatura complice cred un contract de cuplu si din nou HORMONI BAT NEURONUL iar apoi hormonul obosit realitatea isi ia teritoriul in stapanire( este mare lucru sa sti sa mentii dorinta aprinsa ) Stiti in limba italiana TE IUBESC se traduce TI VOGLIO BENE  este tare simpatic ca de fapt motamo inseamna ITI VREAU BINELE este intradevar simpatic si nu evoca pasiunea arzatoare si de fapt AMORUL . CRED a iubi inseamna ai DORI BINELE CELUILALT A AVEA GRIJA DE CELALALT  bine Domne si atunci DE CE SE INTAMPLA IREVOCABIL SI IREMEDIABIL ALTCEVA ?
   Sunt multe intrebari si tot asa multe raspunsuri, victoria este atunci cand sti la ce sa te astepti si urmaresti indeaproape planul, actorul sau victima transformarea relatiei in joc de roluri calau - victima ai, cred ca partea de resposabilitate in care celalalt ne critica, atentatele asupra sufletului cu INSULTE , VEXATIUNI  (vorbă sau faptă care lezează demnitatea sau reputația cuiva) apar intentiile negative si din nou DE CE TOATE ASTEA ? Cand comunicarea fara prea multa aciditate in ea nu face gauri, limbajul si gesturile indiferente pline de flegma mi se par cosmarul fiecarui om indiferent de culoare si intelepciune.
     DE CE SACRIFICIUL DE SINE SI EGOISMUL AU UN COST MARE IN IUBIRE sau IN contractul de cuplu ? SAU intrebarea care are si raspuns in ea DE CE GENEROZITATEA ESTE TOT TIMPUL MANIPULATA DE EGOISTI ? tot timpul stim si cunoastem cele mai ascuse lucruri ale fiintei noastre cunoastem fericirea si bucuria dar tot timpul dam dovada vie ca suntem oameni si ca lucrurile si totul in jurul nostru costa pana si SENTIMENTUL COSTA pretul este ridicat sau diminuat  in funtie EMOTIILE introduse  si cata atentie si concentrare am avut in momentul delasari SENTIMENTELOR.
    Ma gandesc ca asa cum fiecare din noi avem un vocabular asa fiecare iubeste in felul lui dar sunt multe care se aseamana  mesajul nu circula prea bine nu dam prea mult sens cuvintelor si nici greutatea necesara . Mai zic un lucru sau o sugestie fiecare emotie joca un rol foarte important in viata noastra si ca realitatea cruda de a te cenzura si sa incerci sa iti stapanesti emotiile pana la faza de a le sterge de tot ai putea sa nu simti dar deja ai fi mort.
   Intrebarea finala ar fi DE CE SA IUBIM FEMEILE? pentru ca ea cere si cate o data imposibilul, pentru ca ea iubeste cate un singur barbat , pentru ca ea se indragosteste este de ajuns o privire profunda si senzuala si un zambet sarmant si stim ca asta ar face cat toti muschi, pentru ca ea vrea sa faca pace inainte de a face dragoste, pentru ca ea detesta sa fie tratata ca un obiect, pentru ca este sensibila o sa vorbesc despre asta alta data .
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu