Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 februarie 2012

IUBIM FEMEILE !!! DE CE?

Scriu din suflet pentru mine si pentru noi, uni nu ar vrea sa vorbeasca si vor sa fie duri MAMA DURILOR  ma lasa-ti rece pe cuvant, o floare = o bucurie mica pentru o femeie, o apreciere nu zic acum pentru toate femeile sa dam o floare ci doar pentru cine conteaza cu adevarat in viata noastra. Cred ca lipsa asta de entuziasm al fiecaruia dintre noi duce la o apasare din partea celuilalt a abandona la cea mai mica dificultate si mai mult nu are deloc gustul efortului cu toate astea ne lipseste motivatia . Ne intrebam noi BARBATI pentru ce sa-i dau o floare sau un martisor iata MOTIVATIA pentru ce ? Exista un raspuns pentru ca exista o femeie in viata noastra sau poate mai multe care ne fac viata mai usoara si care merita un simplu efort.
  Nu zic sa ne asumam vreun risc dar trebuie sa ne asumam rolul de adulti  si bine inteles ca la acest rol intra si greutatea unei culturi abientale construita dupa anumite principii ale placerii si aici ma gandesc ca in loc sa-i dai femeii de langa tine o floare sa-i dai un cactus deja placerea are spini dar ce ziceti de o bataie buna HA HA DURILOR  sau de un cod marlanesc, nu cu siguranta nu, ma gandesc ca asa sa nascut de fapt capitolul IUBIM FEMEILE .
  Vorbesc cu multi si cu  multe si vad in fiecare indiferent cum este o sensibilitate chiar si la cel mai dur sau dura persoana exista o sensibilitate, de multe ori povestile noastre de amor se termina prost dar de cele mai multe ori se repeta la infinit parca regizorul ar fi acelasi, am intalnit femei care nu se apropie decat de barbatii incapabili de angajamente pe termen lung si barbati care dau peste femei egoiste care se folosesc de ei cu toti pana la urma suntem in rol de victima dar trebuie lasat la o parte acest rol si sa zicem in cor suntem responsabili de propriile noastre esecuri si asa atractia catre suferinta ar scadea. Am o maxima pentru cei care sunteti dezamagiti " IN DRAGOSTE NU SUNTEM INSELATI DECAT DE NOI INSINE " suntem victimele propriei noastre persoane, ma gandesc ca unele persoane din momentul in care cunosc o persoana inconstientul persoanei va capta capacitatea celuilalt de a insela este un reflex defapt ne uitam si credem ceva dar gandim altceva. GATA las la o parte asta si ma duc pe subiec DE CE IUBIM FEMEILE ?
      Este un subiect foarte amplu si vast pe care nu am in totalitate capacitatea de a o formula aici este mult de vorbit si de scris. As putea sa impart femeile pe mai multe categori si anume BUNA SAMARITEANCA , DEPENDENTA AFECIVA SI EGO OEDIP.  NU O SA VORBESC ACUM DESPRE ASTA DAR CU TIMPUL O SA INTRU MAI ADANC IN SUBIECT
  De ce iubim femeile ? pentru ca exista, pentru ca ne dau ceea ce vrem, pentru ca sunt bulele noastre de siguranta, stiu sa se faca placute, stiu sa se afirme, reprezinta sexul frumos, stiu sa joace, pentru ca ea ne cere, pentru ca iubeste un singur barbat (daca nu esti tu atunci e altu ), ea se indragosteste prima data apoi iubeste barbatul iubeste de prima data si apoi lasa( in unele momente), pentru ca nu-i place sa fie tratata ca un obiect ( vorbeste cu o curva si ai sa intelegi ) este sensibila la atentiile de dupa dragoste( nu toti barbati stiu ) daca e inselata stie sa fie ca o leoaica sfasie tot ( iubesteo intai si apoi insealo), pentru ca stie sa fie singura, doar ea si atat ( va rupe oricand relatia cu tine daca nu te iubeste si va astepta sa se indragosteasca), pentru ca face pace inainte sa faca dragoste, pentru ca vrea placere in numele placeri nu pentru ca te iubeste sau ca te vrea( cere si ti se va da ) stie sa minta in ochii, in concluzie iubim femeile pentru ca sunt frumoase sensibile si destepte unele prostute dar asta e selectia naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu